Συχνά ,ειδικά σε γυναίκες που έχουν γεννήσει φυσιολογικά περισσότερα από 2 παιδιά ή/και έχουν καταπονήσει πολύ το σώμα τους με σκληρή σωματική εργασία και σήκωμα βάρους, παρατηρείται χαλάρωση του κόλπου.
Υπάρχει λύση και είναι το CΟ2 laser. Με την τεχνολογία αυτή εύκολα και ανώδυνα στο ιατρείο μέσα σε 20-30 λεπτά αναζωογονείται, αναπλάθεται ο ιστός του κόλπου. Επιτυγχάνεται με αυτό τον τρόπο σύσφιξη της περιοχής και υποστηρίζεται και η ουροδόχος κύστη που βρίσκεται ακριβώς από πάνω. Μια κυλινδρική κεφαλή εισέρχεται στον κόλπο περιστρεφεται 360° και κατά μήκος του κάνει μικροσκοπικα απαλά τσιμπίματα, ζεσταίνει την περιοχή και ενεργοποιεί την δημιουργία νέου κολλαγόνου, ελαστίνης, νέων αγγείων και αισθητικών υποδοχών.Αμέσως η γυναίκα αισθάνεται την διαφορά! Συνιστούμε 3 συνεδρίες, με ένα μήνα απόσταση η μία από την άλλη. Το μέγιστο αποτέλεσμα το νιώθουμε έξι μήνες μετά την πρώτη συνέδρια (είναι ο χρόνος που χρειάζεται να δημιουργηθεί η έλικα του κολλαγόνου).
      Μη επεμβατικη μέθοδος, χωρίς αναισθησία, χωρίς πόνο, χωρίς αντιβίωση και παυσίπονα μετά,  χωρίς παρενέργειες, αποτελεσματική και κλινικά αποδεδειγμένη, η αναζωογόνηση του κόλπου έχει από πολλά χρόνια στο εξωτερικό και πρόσφατα και στην πατρίδα μας, βοηθήσει πολλές γυναίκες να αντιμετωπίσουν την χαλάρωση του κόλπου χωρίς χειρουργείο!