ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

Να σας βοηθήσουμε να φαίνεστε, να αισθάνεστε και να λειτουργείτε

ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

Η υπέρχρωση, η πιο σκούρα εμφάνιση του δέρματος, του αιδοίου και του περινέου επηρεάζει συχνά ψυχολογικά τις γυναίκες.Προκαλεί μείωση της αυτοπεποίθησής τους και νιώθουν άβολα στις προσωπικές τους στιγμές.

Η λύση είναι το Fractional Laser!

Είναι μια ανώδυνη και εύκολη διαδικασία, στο ιατρείο, διάρκειας 20’-30’ λεπτών.Τοποθετούμε στην περιοχή  μισή ώρα πριν μια αναισθητική κρέμα, όπως και στην αποτρίχωση.

Το laser κάνει ένα peeling της σκουρόχρωμης επιδερμίδας και εμφανίζεται το ροζ, λαμπερό δέρμα. Με μια μόνο συνεδρία επιτυγχάνεται λεύκανση κατά 40%.Ανάλογα με τον τόνο χρώματος που θέλουμε να πετύχουμε μπορεί να χρειαστεί και δεύτερη συνεδρία.

Την ίδια μέρα επιστρέφουμε στις καθημερινές μας δραστηριότητες, ενώ αποφεύγουμε τα sportς και την σεξουαλική επαφή για 4 μέρες.

Υπάρχουν λύσεις για ό,τι μας ενοχλεί!

Το σώμα μας συνεχώς αλλάζει…

Με την πάροδο του χρόνου, τις αυξομειώσεις βάρους, τους τοκετούς και πιθανά χειρουργεία διαπιστώνονται αλλαγές και στην εικόνα του αιδοίου.

Η αποτρίχωση της περιοχής, τις κάνει πιο εμφανείς και συχνά μας ενοχλούν και μειώνουν την αυτοπεποίθηση και τη σεξουαλικότητα μας.

Η μείωση του όγκου και το ζάρωμα των μεγάλων χειλέων του αιδοίου είναι μία από αυτές τις αλλαγές που εκτός από την αισθητική μειώνει και την ποιότητα ζωής της γυναίκας μια και δεν μπορεί να φορέσει εφαρμοστά ρούχα, ορισμένες αθλητικές δραστηριότητες γίνονται δυσάρεστες και η σεξουαλική αίσθηση αλλάζει.

Η αποκατάσταση του όγκου είναι εύκολη και μπορεί να γίνει στο ιατρείο με fillers, όπως το υαλουρονικό, καθώς και με laser- femitight.

Μονιμότερο αποτέλεσμα έχουμε με την έγχυση στην περιοχή αυτολόγου λίπους, από την κοιλιά ή το εσωτερικό των μηρών της ασθενούς. Η μικροεπέμβαση αυτή γίνεται με μέθη στην κλινική.

Υπάρχουν λύσεις για ό, τι μας ταλαιπωρεί!

    Συχνά, στην ώριμη συνήθως ηλικία της γυναίκας, παρατηρείται έντονος κνησμός στην περιοχή του αιδοίου, του περινέου και την περιπρωκτική περιοχή. Κνησμός επίμονος και ενοχλητικός που μπορεί να την ξυπνάει την νύχτα.
   Με την υποψία κολπίτιδας, η γυναίκα αρχικά κάνει πλύσεις, χρησιμοποιεί κρέμες που την είχαν βοηθήσει σε παρόμοια συμπτώματα στο παρελθόν και όταν πια αποτυγχάνεται η ύφεση των συμπτωμάτων αναζητά την βοήθεια του γυναικολόγου.

   Στο Σκληρυντικό Λειχήνα το δέρμα είναι λευκό, λεπτό με επηρμένες πλάκες και συχνά εκδορές λόγω του κνησμού.

  Τα αίτια της νόσου δεν είναι απόλυτα γνωστά, ενοχοποιούνται μεταβολικά νοσήματα, χρόνιες φλεγμονές, αυτοάνοσα νοσήματα, άγχος…

  Η διάγνωση επιβεβαιώνεται με τη λήψη βιοψίας. Ο κίνδυνος κακοήθους εξαλλαγής είναι μικρός αλλά χρειάζεται παρακολούθηση της πορείας της νόσου.

   Η θεραπεία δεν είναι μόνιμη (υποτροπιάζει δηλαδή) και συνίσταται στην τοπική εφαρμογή κορτιζόνης ,βιταμίνης Α, ρετινοειδών και ανοσοκατασταλτικών.

   Η σύγχρονη αντιμετώπιση με PRP ενέσεις αυτόλογων αιμοπεταλίων δίνει καλύτερα και μεγαλύτερης διάρκειας αποτελέσματα.
Αποτελείται από τρεις συνεδρίες και επανεξέταση στο έτος. Η ασθενής ανακουφίζεται από τα συμπτώματα, αλλά και από τη συνεχή ενασχόληση με την
περιοχή καθώς δε χρειάζεται πια να χρησιμοποιεί καθημερινά κρέμες.

Πιστοποιήσεις