Κοσμητικές Επανορθωτικές Επεμβάσεις

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ να σας βοηθήσουμε να φαίνεστε, να αισθάνεστε και να λειτουργείτε ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

Οι εξελίξεις στην μόδα και την τεχνολογία αλλάζουν και τις απόψεις μας για την έννοια της ομορφιας.
Η σύγχρονη γυναίκα προτιμά την αποτρίχωση του εφηβαιου και του αιδοίου.
Ατέλειες στην εμφάνιση :σχήμα και χρώμα της περιοχης γίνονται εμφανείς.
Η πιο συχνή επέμβαση αισθητικής γυναικολογίας είναι η σμίκρυνση των μικρών χειλεων του αιδοίου. Δεν είναι δυνατό να υπάρχει ακριβής ορισμός για την φυσιολογική όψη των έξω γεννητικών οργάνων, μια και κοινωνικές και πολιτισμικές διάφορες ανάμεσα στους λαούς τη διαφοροποιουν. Θεωρείται στη δυτική κοινωνία ιδανικό τα μικρά χείλη του αιδοίου να είναι μικρότερα από τα μεγάλα.
Συχνά όμως συμβαίνει το αντίθετο είτε συμμετρικα είτε μόνο από την μία πλευρά.
Αυτό μπορεί να ενοχλεί τις αθλητικές δραστηριότητες, το ντύσιμο με στενά ρούχα και μαγιό, την σεξουαλικη ευχαρίστηση και την αισθητική της γυναίκας. Η αισθητικη γυναικολογία δίνει την λύση. Το αποτέλεσμα ανακουφίζει σωματικά και ψυχολογικά και η γυναίκα ανακτά την αυτοπεποίθηση της.

Υπάρχουν περιπτώσεις που τα μεγάλα χείλη του αιδοίου είναι πολύ μεγάλα, σακουλιασμένα και κρέμονται. Οι τοκετοί, η αυξομείωση του βάρους, οι ορμονολογικές διαταραχές, η ηλικία είναι μερικές από τις αιτίες αυτού του φαινομένου. Αισθητικά αυτή η εικόνα ενοχλεί την γυναίκα. Πολλές φορές αυτό είναι ορατό και όταν φορά στενά ρούχα, κολλάν, μαγιώ. Επίσης η περίσσεια αυτή του δέρματος είναι ενοχλητική λόγω τριβών κατά την σωματική δραστηριότητα. Ακόμη έχει ως αποτέλεσμα αυξημένη εφίδρωση, δυσοσμία και φλεγμονές.

Η επέμβαση διαρκεί περίπου μια ώρα κατά την οποία αφαιρείται ο ιστός που περισσεύει και δημιουργείται μια νέα σφρυγιλή και νεανικότερη εικόνα. Η πλήρης επούλωση χρειάζεται όμως χρόνο περίπου 6 εβδομάδες. Η γυναίκα καλό ειναι να ξεκουραστεί για 3-5 μέρες και μετά επιστρέφει στην εργασία της .

Η κλειτορίδα είναι το πιο ευαίσθητο σημείο στο γυναικείο σώμα με περίπου 10.000 νευρικές απολήξεις.Ο ρόλος στην σεξουαλική απόλαυση και τον οργασμό είναι αδιαμφισβήτητος. Η περίσσεια δέρματος γύρω από την κλειτορίδα μειώνει την αισθητικότητά της. Η υπερτροφία αυτή του δέρματος μπορεί να είναι εκ γενετής  ή να προκλήθηκε από αύξηση των ανδρογόνων. Η γυναίκα αισθάνεται άβολα στις προσωπικές της στιγμές και η ερωτική ευχαρίστηση είναι μειωμένη . Επίσης αποφεύγει να φορά εφαρμοστά ρούχα που τονίζουν το πρόβλημα. Η αφαίρεση του δέρματος που περισσεύει είναι απλή διαδικασία που διαρκεί περίπου μισή ώρα. Συχνά συνδυάζεται με πλαστική αιδοίου. Η επούλωση ολοκληρώνεται σε περίπου 2 εβδομάδες

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Πιστοποιήσεις