Αποστολάκου Παναγιώτα

Προϊστάμενη Μαία

Γεννήθηκε στη Σπάρτη.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Μαιευτικής, της σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Προνοίας του Τ.Ε.Ι Αθηνών.

Πραγματοποίησε Μεταπτυχιακές Σπουδές με ειδίκευση στην έρευνα της Γυναικείας Αναπαραγωγής στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Εργάστηκε ως Μαία στην «Μ.Ε.Ε.Ν του Ρέα Γυναικολογικής Μ.Χ.Θ.Δ. Κλινικής», καθώς και στην Καλαμάτα σε ιδιωτικό Γυναικολογικό και Μαιευτικό ιατρείο.

Προετοιμάζει τις μέλλουσες μητέρες με μαθήματα ανώδυνου τοκετού, θηλασμού & φροντίδας νεογνών.

Ακολουθεί την ιατρό στους τοκετούς στο μαιευτήριο «ΙΑΣΩ» στην Αθήνα και στο «City Hοspital» στην Καλαμάτα.

Έχει παρακολουθήσει μαιευτικά και γυναικολογικά επιμορφωτικά σεμινάρια, μεταξύ αυτών: «Μαιευτικές Κακώσεις Περινέου» και μετεκπαιδευτικά σεμινάρια Φυσιολογικού Τοκετού. Έχει συμμετάσχει εθελοντικά στο πρόγραμμα «Προαγωγής της Υγείας της Ελληνικής Ογκολογικής Εταιρίας» που πραγματοποιήθηκε στο Δήμο Ελαφονήσου

Μπεκιάρη Μαρία

Γραμματειακή Υποστήριξη και Βοηθός Εξεταστηρίων – Ιατρείο Αθήνας.

Γεννήθηκε στην Αθηνά και είναι απόφοιτη της σχολής ΙΕΚ ΣΒΙΕ ως «Βοηθός Μαιευτικής». Γνωρίζει καλά αγγλικά και πραγματοποίησε την πρακτική της στο ιδιωτικό μαιευτήριο «Γαία» του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών στα τμήματα : Αίθουσα Τοκετών, Εργαλειοδοσία σε Μαιευτικά και Γυναικολογικά χειρουργεία, Τμήμα Λεχωϊδών, Νοσηλεία Νεογνών.

Έχει εργασθεί ως Βοηθός Μαιευτικής σε Μαιευτικό – Γυναικολογικό ιατρείο καθώς και ως Βοηθός σε Φαρμακείο.

Η εκπαίδευση και η επιμόρφωση της συνεχίζεται και περιλαμβάνει συμμετοχή σε σεμινάρια και συνέδρια αναφορικά με το αντικείμενο της Μαιευτικής και της Γυναικολογίας.

Δέσποινα Χατζηπετράκου

Γραμματειακή Υποστήριξη – Ιατρείο Σπάρτης.

Γεννήθηκε στη Σπάρτη και είναι απόφοιτος του Α.Τ.Ε.Ι Πατρών ,της «Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας», Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων.

Γνωρίζει άριστα αγγλικά, καλά ιταλικά και κατέχει πιστοποίηση E.C.D.L.

Συμμετέχει σε σεμινάρια Management επιχειρήσεων και Πρώτων Βοηθειών.

Έχει εργαστεί ως υπάλληλος υποδοχής με διοικητικά και οικονομικά καθήκοντα στα ξενοδοχεία  Mediterranean, Menelaion και Maniatis.