ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

Να σας βοηθήσουμε να φαίνεστε, να αισθάνεστε και να λειτουργείτε

ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

Η πιο δύσκολη και αγχωτική περίοδος στη ζωή της γυναίκας είναι η κλιμακτήριος, η μεταβατική περίοδος από την αναπαραγωγική ηλικία στην εμμηνόπαυση.

Η πτώση των ορμονών που σταδιακά συντελείται καθώς μεγαλώνουμε οδηγεί σε αφυδάτωση, λέπτυνση και ξηρότητα του κόλπου ,με αποτέλεσμα να χάνει την ελαστικότητα του. Αν αφήσουμε την περιοχή χωρίς αντιμετώπιση η σεξουαλική επαφή γίνεται δύσκολη και επώδυνη. Αρχίζουν οι κολπίτιδες και οι ουρολοιμώξεις, συχνά παρατηρείται ακράτεια ούρων και εμφανίζεται αίσθημα καύσου και κνησμός. Η κλασική γυναικολογία αντιμετώπιζε τα προβλήματα αυτά με την χορήγηση ορμονών. Οι ορμόνες όμως έχουν παρενέργειες, δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν απ’ όλες τις γυναίκες-εξαρτάται από το ατομικό ιατρικό ιστορικό-και δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για πάντα.

Το CO2 laser είναι η πιο αποτελεσματική λύση. Ανώδυνα, χωρίς αναισθητικό, στο ιατρείο, μια κεφαλή που μοιάζει με την κεφαλή του υπερήχου, περιστρέφεται 360 μοίρες σε όλο το μήκος του κόλπου, ζεσταίνει απαλά τον ιστό και ενεργοποιεί την δημιουργία νέου κολλαγόνου και ινών ελαστίνης. Συγχρόνως ομαλοποιεί την αιμάτωση της περιοχής, αυξάνεται η ενυδάτωση και η άμυνα του κόλπου έναντι των λοιμώξεων καθώς και η ευαισθησία των αισθητικών υποδοχέων. Με αυτό τον τρόπο ανακτάται η αντοχή και ελαστικότητα του κόλπου, η σεξουαλική επιθυμία καθώς επίσης υποστηρίζεται η ουροδόχος κύστη που έρχεται σε επαφή με το πρόσθιο κολπικό τοίχωμα.

Η θεραπεία διαρκεί περίπου 30 λεπτά, δεν έχει παρενέργειες και μπορούμε να ξαναγυρίσουμε κατευθείαν στις δραστηριότητές μας. Μπορεί να γίνει στο μεσημεριανό διάλειμμα! Δεν βλέπουμε αίμα, δεν πονάμε μετά, δεν χρειάζεται παυσίπονο και αντιβίωση. Αποφεύγουμε μόνο την έντονη σωματική άσκηση και την σάουνα για 3 μέρες και την σεξουαλική επαφή για 5 μέρες.

‘Άμεσα, γρήγορα, κλινικά αποδεδειγμένα, αποτελεσματικά, χωρίς πόνο και downtime, από την πρώτη κιόλας συνεδρία αισθανόμαστε την διαφορά. Συνιστούμε 3 συνεδρίες με μεσοδιάστημα 4-6 εβδομάδων η μια από την άλλη για καλύτερο αποτέλεσμα. Το μέγιστο του αποτελέσματος της θεραπείας επιτυγχάνεται σε 6 μήνες από την πρώτη συνεδρία, είναι ο χρόνος που χρειάζονται το κολλαγόνο και η ελαστίνη να αναγεννηθούν, και διαρκεί περίπου 2 χρόνια. Μετά επαναλαμβάνουμε την θεραπεία. Χωρίς χειρουργείο συγχρόνως αντιμετωπίζουμε την ακράτεια ούρων καθώς και  τις υποτροπιάζουσες λοιμώξεις της ουροδόχου κύστεως και του κόλπου. Αξίζει να σημειωθεί ότι η θεραπεία ενδείκνυται και σε γυναίκες που υποβάλλονται σε θεραπείες για καρκίνο του στήθους και σε εκείνες που έχουν αφαιρέσει την μήτρα τους.

Στην εγκυμοσύνη το σώμα προσαρμόζεται για την ανάπτυξη του εμβρύου. Ο τοκετός αλλάζει την ευαίσθητη περιοχή. Μετά από κάθε γέννα η γυναίκα νιώθει διαφορετική.

Ανάλογα με το σωματότυπο της κάθε γυναίκας, τα κιλά που πήρε στην εγκυμοσύνη, τη φυσική της κατάσταση, το βάρος γέννησης του παιδιού της, τη δυσκολία του τοκετού, μπορεί να διαπιστώσει σε άλλοτε άλλο βαθμό ακράτεια ούρων στο γέλιο, τον βήχα, την σωματική άσκηση, στο σεξ. Η αίσθηση κατά την ερωτική επαφή αλλάζει επίσης. Συχνά αισθάνεται χαλαρή και δεν απολαμβάνει, δε νιώθει ικανοποίηση στην προσωπική αυτή στιγμή. Συγχρόνως νιώθει ότι δεν ικανοποιεί και τον σύντροφό της, αισθάνεται άσχημα, λίγοτερο γυναίκα, λιγότερο ελκυστική.

Υπάρχει λύση και είναι το CΟ2 laser. Με την τεχνολογία αυτή εύκολα και ανώδυνα στο ιατρείο μέσα σε 20-30 λεπτά αναζωογονείται, αναπλάθεται ο ιστός του κόλπου. Επιτυγχάνεται με αυτό τον τρόπο σύσφιξη της περιοχής και υποστηρίζεται και η ουροδόχος κύστη που βρίσκεται ακριβώς από πάνω. Μια κυλινδρική κεφαλή εισέρχεται στον κόλπο περιστρεφεται 360° και κατά μήκος του κάνει μικροσκοπικα απαλά τσιμπίματα, ζεσταίνει την περιοχή και ενεργοποιεί την δημιουργία νέου κολλαγόνου, ελαστίνης, νέων αγγείων και αισθητικών υποδοχών.Αμέσως η γυναίκα αισθάνεται την διαφορά! Συνιστούμε 3 συνεδρίες, με ένα μήνα απόσταση η μία από την άλλη. Το μέγιστο αποτέλεσμα το νιώθουμε έξι μήνες μετά την πρώτη συνέδρια (είναι ο χρόνος που χρειάζεται να δημιουργηθεί η έλικα του κολλαγόνου).

Μη επεμβατικη μέθοδος, χωρίς αναισθησία, χωρίς πόνο, χωρίς αντιβίωση και παυσίπονα μετά,  χωρίς παρενέργειες, αποτελεσματική και κλινικά αποδεδειγμένη, η αναζωογόνηση του κόλπου έχει από πολλά χρόνια στο εξωτερικό και πρόσφατα και στην πατρίδα μας, βοηθήσει πολλές γυναίκες να ξαναβρούν τον εαυτό τους μετά τον τοκετό.

Είμαστε γυναίκες, όχι μόνο μητέρες και αξίζουμε να είμαστε υγιείς, να αισθανόμαστε όμορφα με το σώμα μας και να απόλαμβάνουμε τις χαρές της ζωής στο έπαρκο

Από τις πιο ενοχλητικές και συχνές γυναικολογικές παθήσεις είναι η Κυστίτιδα. Αποτελεί φλεγμονή της ουροδόχου κύστης από το βακτήριο E.Coli συνήθως, που υπάρχει φυσιολογικά στο ορθό.

Μετά τη σεξουαλική επαφή, αν σκουπιζόμαστε λανθασμένα (πρέπει να σκουπιζόμαστε από μπρος προς τα πίσω), αν δεν πίνουμε αρκετό νερό, όταν δεν πάμε στην τουαλέτα και κρατάμε τα ούρα, αν μείνουμε πολλές ώρες με βρεγμένο μαγιό,… το κολοβακτηρίδιο ανεβαίνει στην ουροδόχο κύστη και αρχίζει η φλεγμονή.

Αρχικά νιώθουμε ένα ελαφρύ τσούξιμο ή πόνο σαν τσίμπημα στο τέλος της ούρησης. Στη συνέχεια μας πιάνει συχνοουρία και η ενόχληση χειροτερεύει. Νιώθουμε ένα βάρος στην περιοχή, ένα μπούκωμα. Νιώθουμε αδυναμία, μας »κόβονται» τα πόδια. Συχνά μπορεί να δούμε και αίμα στο τέλος της ούρησης. Αν δεν λάβουμε αγωγή μπορεί να κάνουμε και πυρετό.

Δίνουμε αμέσως ούρα για καλλιέργεια και ξεκινάμε να πίνουμε πολύ – πολύ νερό, μια σόδα την ημέρα, παυσίπονο και σε συνεννόηση με το γιατρό μας αντιβίωση.

Ανακουφίζει η ξεκούραση και η ζέστη στην περιοχή.

Ευτυχώς με την έναρξη της αγωγής τα συμπτώματα βελτιώνονται αμέσως.

Στην εμμηνόπαυση, η πτώση των ορμονών οδηγεί σε ατροφία του ουρογεννητικού συστήματος της γυναίκας και την κάνει πιο ευάλωτη σε ουρολοιμώξεις που συχνά υποτροπιάζουν – επαναλαμβάνονται σε σύντομο χρονικό διάστημα. Είναι πολύ σημαντική για την θεραπεία τους  η ενυδάτωση του κόλπου και η αναζωογόνηση του επιθηλίου που επαναφέρουν την φυσιολογική χλωρίδα του κόλπου και αυξάνουν την ανθεκτικότητα και άμυνα ενάντια στους παθογόνους μικροργανισμούς.

Πιστοποιήσεις